08. 04. 2014.

SAVJETI ZA PAMETNO KLAĐENJE

ZARADITE S DVOZNAKOM

Dvoznak je jedinstveni kladiteljski alat uz čije pravilno korištenje možete lakše ostvariti zaradu. Naglašavamo kako zarada neće doći sama od sebe isključivo kupnjom pretplate, već da se za nju treba dodatno angažirati. Isto tako, iluzorno je očekivati kako će se 100 EUR preko noći pretvoriti u 10 tisuća EUR. Pojednostavljeno, pametno klađenje nije "laka i brza" zarada. Ali, pametno klađenje uz naše savjete može dugoročno biti jako isplativo.

Isplativim i uspješnim klađenjem se smatra svako ono kod kojeg profit na 100 uloženih eura iznosi barem 7-8 eura. Na prvu možda ne izgleda dovoljno privlačno? Zamislite da danas uplatite 1000 EUR, pa sutra opet igrate s tih 1000 EURi nakon 30 dana biste imali uplaćenu svotu od ukupno 30 tisuća EUR. Spomenuti profit od 7-8 posto iz prve rečenice znači mjesečnu zaradu od 2.000-2.500 EUR.

U nastavku donosimo savjete kako do takve zarade pametnim klađenjem.

Uložite samo onoliko koliko ste spremni izgubiti
Odredite svotu novca s kojom raspolažete, odnosno ono što ste spremni investirati u vlastito klađenje. Na temelju toga odredite koliko ste spremni ulagati na prognoze Dvoznaka. Primjerice, ako vam je ta svota 1.000 EUR, neka vam uplata na prosječnu prognozu (ulog 5/10) bude 25 EUR. Ako ste pak odvojili 2.000 EUR, neka prosječna uplata bude 50 EUR.
Ne kladite se s novcem koji vam treba za druge stvari. Na taj način ćete smanjiti element stresa, što će vam pak omogućiti racionalnije klađenje. :)

Zaraditi se može preko noći, ali na to ne računajte
S Dvoznakom je klađenje dokazano isplativo, no u startu morate prihvatiti činjenicu da svaki dan neće biti kladiteljski uspješan i da nećete svaki dan završiti u plusu. Nemojte zbog toga padati pod utjecaj euforije ili depresije te radikalno spuštati ili podizati uloge nakon svega nekoliko dana. Rezultate promatrajte na kraju mjeseca. Uspješni kladioničari su oni koji se sustavno klade i koji, iako ponekad izgube, na kraju završe u plusu. Velika zarada preko noći je i ovdje moguća, no neka vam iščekivanje 'superdobitka' ne bude temelj klađenja. Ovo je maraton, a ne utrka na 100 metara.

Odmah uplatite prognoze
Prognoza je objavljena u 11h, no vi u tom trenutku radite ili ste na kavi s prijateljima? Nažalost, kladionice vas neće čekati da završite s ostalim obvezama kako bi kasnije mogli uplaćivati oklade. One će vrlo brzo reagirati na uplate drugih igrača pa će tečaj s 1.90 pasti na 1.70 ili će margina s 57,5 golova pasti na 55,5 golova. A, budete li prognoze uplaćivali po srušenim tečajevima (promijenjenim marginama), nećete ostvariti maksimalnu moguću zaradu. Dapače, postoji mogućnost da zbog toga budete i minusu. Ako nemate vremena za ozbiljno klađenje, nemojte se kladiti.

Otvorite račune na svim kladionicama
Ako iste tenisice možete kupiti u 10-ak različitih dućana, velika je vjerojatnost kako će se njihova cijena razlikovati. Ukoliko provjerite cijene u svim dućanima, gotovo sigurno ćete uštedjeti određeni novac. Isto vrijedi i u klađenju. Da bi vaš profit bio što veći, nužno je prognoze igrati po što sličnijim tečajevima i marginama koje su predložene. Da biste pak u tome uspjeli, potrebno je imati otvorene račune u što više kladionica. Na nekoj utakmici može biti velika razlika što možda nećete vidjeti na jednoj uplati, ali će se na kraju mjeseca osjetiti. Ako uplaćujete 100 EUR na dobitni tečaj 2.00 umjesto na tečaj 2.10, dobit ćete 200 EUR umjesto 210 EUR. Ako imate 30 takvih uplata mjesečno, dobit ćete 6.000 EUR umjesto 6.300 EUR. Razlika od 300 EUR nije mala, dapače.

Budite oprezni u samostalnom traženju oklada
Osim gotovih prognoza naših tipstera koje je dovoljno samo prepisati, potencijalno dobre oklade se kriju i u najavama. No, prilikom samostalnog traženja oklada budite oprezni i sigurni da dovoljno dobro razumijete informacije iz najava te da ih možete kvalitetno interpretirati. Nemojte požurivati sa zaključcima, već pratite natjecanje/klub nekoliko kola prije negoli se odlučite sami birati oklade.

Izvor: dvoznak

Nema komentara:

Objavi komentar